CrimeClub op Google+

Hallo bezoekers!

CrimeClub is vanaf nu ook op Google+

Klik hier om de Google+ pagina van CrimeClub te bezoeken!

Volg ze dus snel op Google+ om altijd op de hoogte te blijven van CrimeClub nieuws!

https://plus.google.com/u/0/103189377428423425489

Andere interessante berichten voor u.

8 Comments

  1. ☩JMJ☩ Men blijft steeds op het oppervlak dobberen zonder de wortel van het kwaad te ontmaskeren. De vrijmetselaarsloges zitten achter al het sodomitisch braaksel binnen de priesterlijke stand, zoals achter al de georganiseerde sodomie in al de andere aspecten van de samenleving. Vraag maar aan de onderzoeksjournaliste Randy Engel hoezeer sodomie verwoven is met satanisme; ritueel sodomisme is een eeuwenoud onderdeel van de bafometscultus van de vrijmetselaars. Sint Paulus reeds identificeerde sodomie als het gevolg van afgoderij (Romeinen 1). Er zijn Bisschoppen die leden zijn van vrijmetselaarsloges en doormiddel van infiltratie de bisschoppelijke rang ontvangen hebben, en die sodomie binnen de kerkmuren halen, organiseren en dirigeren. Zolang die Bisschoppen niet als vrijmetselaars ontmaskerd worden blijft men over het effect praten zonder de oorzaak te kennen. De loges gebruiken de door henzelf gecreëerde ellende om dan vervolgens een gemanipuleerd media-discours door te drukken over de feiten, en de oerdomme bevolking gelooft het allemaal. Wanneer gaat die vicieuze cirkel eens doorbroken worden? Wanneer gaat er eindelijk een opstand komen tegen de geheime anti-katholieke sekten die de gehele maatschappij verziekt hebben?

  2. Nog een hint betreffende dat ra, ra (Verkeer en Waterstaat ook bekend van Camiel Eurlings en Carla Peijs en -dankzij de corrupte MSM niet bij het grote publiek bekend- de ijskoude medeplichtigheid aan Churchills psychopathische gruwelmoord op “Dresden onder extreem weerzinwekkende en aalgladde dekmantel van oorlog): —- De Groene NIET ALLEEN Wolleswinkel is omstreden, ook de Rijksluchtvaartdienst (RLD) waaronder de Luchtvaartinspectie ressorteert, is bepaald niet vrij van smetten. De RLD valt onder de verantwoordelijkheid van de minister van Verkeer en Waterstaat. Twee opeenvolgende bewindsvrouwen, Hanja Maij-Weggen en Annemarie Jorritsma, beleefden benauwde politieke uurtjes als gevolg van geklungel en gemarchandeer van hun’ dienst. Niet alleen inzake de Bijlmerramp, ook waar het gaat om de uitbreiding van Schiphol. In 1998 bleek de RLD een onwettige rekenmethode te hebben gebruikt ten faveure van Schiphols groei. Maar het gegoochel met cijfers rond Schiphol is kinderspel vergeleken bij de capriolen die de onderzoekers van de RLD onder leiding van ingenieur Wolleswinkel uithaalden tijdens het speuren naar de toedracht van de Bijlmerramp. Nog vóór het afronden van het vooronderzoek wordt ingenieur Wolleswinkel benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. ——– generic cialis

  3. Dit soort technologische ontwikkelingen worden door de voodoo politiek van de overheid en haar clientèle gestuurd, niet door een normale kosten/baten analyse. Echte innovaties breken vanzelf door als de tijd daar rijp voor is (denk bijv aan de snelle overgang van zeilschepen naar stoomschepen in de tweede helft van de 19e eeuw). Een populaire hybride auto als de Toyota Prius een normale aandrijflijn én een elektrische. De meerprijs van het elektrische systeem tov een conventionele auto is ca. 6.500 euro. De brandstofbesparing die het elektrische systeem oplevert is ca. 200 liter benzine per jaar, ofwel ca. 320 euro/jaar. De terugverdientijd is dus 20 jaar. Een populaire, volledig elektrische auto als de Tesla Model S weegt ca. 2100 kg. Een vergelijkbare conventionele BMW 5 –serie weegt ca. 1500 kg. Het meezeulen van die 600 kg extra massa gedurende het hele autoleven van de Tesla doet het hogere rendement van de elektrische aandrijving teniet. Verder gaat het niet om individuele producten maar om de keuzes die mensen in hun leven maken: Een gezin van 5 vleeseters in een Prius geeft net zo’n grote milieubelasting als een single vegetariër in een Hummer. Als je 1 kind minder neemt kan je de rest van je leven ieder jaar meerdere verre vliegvakanties blijven houden zonder het milieu extra te belasten. ======================================= De Club van 10 miljoen nl.wikipedia.org Bertuz 7 reageerde op deze reactie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *